Bollywood zangeres Neha Kakkar droomt van een acteercarrière

Bollywood zangeres Neha Kakkar droomt van een acteercarrièreBollywood zangers Neha Kakkar heeft een lange weg afgelegd in Bollywood om haar strepen als zangeres te verdienen. Maar in een recent interview vertelt ze dat ze eigenlijk altijd heeft gedroomd van een acteercarrière.

“Al sinds kleins af aan merk ik dat ik ervan houdt om op het podium te staan. Maar ook dat er een actrice in mij schuilt. Als kind keek ik naar de verschillende dansjes en dan sprong ik op en begon ik voor de tv te dansen en de acteurs na te doen. Ik heb echt het gevoel dat ik gemaakt ben om te acteren. Maar ja, wanneer je het over films hebt dan ben ik natuurlijk een beetje sceptisch.”

“Daarom heb ik er tot nu toe niets mee gedaan. Ik heb de afgelopen jaren echt wel aanbiedingen gehad. Maar dan kijk ik naar de cijfers. Veel zangers die de poging waagden om te gaan acteren hebben gefaald. Er is geen enkele zanger die het heeft gemaakt als acteur. Ik wil niet in die categorie vallen. En dat maakt mij aan het twijfelen.”

Neha was te zien als jurylid van het programma Indian Idol. Laten we hopen dat ze haar acteerdroom ooit wel kan waarmaken.

Scroll naar top