Bollywood acteur Saif Ali Khan: “Je kunt iemand niet zomaar afschrijven”

Bollywood acteur Saif Ali Khan: "Je kunt iemand niet zomaar afschrijven"Bollywood acteur Saif Ali Khan is een van de weinige doorgewinterde sterren die zichzelf steeds opnieuw weet uit te vinden wanneer er een verschuiving in de branche plaatsvindt. Hij heeft meerdere keren dezelfde carrièredilemma’s meegemaakt die Shah Rukh Khan momenteel ervaart. En hij gelooft dat dit slechts een hobbel in de weg is voor een superster als Shah Rukh Khan.

“SRK gaat nu door een wat lastigere periode. Het is een keuze waarbij je moet denken aan het soort film dat je gaat doen en hoe je gezien wil worden. Misschien wordt hij sterk geïdentificeerd met een bepaald tijdperk en wereldwijd is hij het gezicht van Bollywood op veel verschillende platforms. Hij staat dus synoniem met een bepaald tijdperk en wanneer dat tijdperk voorbij is moet je je als acteur opnieuw aanpassen”, zegt Saif in een recent interview.

“En ook hij is een geweldige acteur en komt ook hier wel weer doorheen. Je kunt iemand niet zomaar afschrijven. Iedereen maakt goede en slechte tijden mee in zijn of haar carrière. En hij heeft het allemaal al meegemaakt. Acteurs uit de jaren 90 hebben een bijzondere veerkracht. Het is voor hem nu gewoon een kwestie van het juiste project vinden”, voegt Saif toe.

En terwijl SRK nog bezig is om zijn volgende film uit te kiezen, heeft Saif inmiddels Dil Bechara en Bunty Aur Babli 2 op zijn naam staan.

Scroll naar top