Bollywood acteur Irrfan Khan begraven

Bollywood acteur Irrfan Khan begravenBollywood acteur Irrfan Khan is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden in Mumbai. Zijn begrafenis vond plaats kort nadat het nieuws werd aangekondigd.

“Irrfan werd gisteren om 15:00 uur begraven. Zijn familie, naaste familieleden en vrienden waren aanwezig. Uiteraard mocht niet iedereen erbij zijn. Iedereen die er was rouwde om het enorme verlies. Wij bidden en hopen dat hij zijn rust heeft gevonden en dat hij nu op een betere plek is. Hij heeft gevochten en was erg sterk. En ook wij zullen allemaal sterk moeten zijn”, aldus een woordvoerder namens de familie.

Helaas konden, vanwege de huidige corona-maatregelen in India, slechts enkele bekende namen de begrafenis bijwonen. De acteur is overleden op een moment dat niet veel mensen hun respect kunnen betuigen zoals ze dat normaal zouden doen.

Irrfan werd dinsdag naar het ziekenhuis gebracht nadat een darminfectie werd geconstateerd.

Scroll naar top