Bollywood acteur Rishi Kapoor overleden

Bollywood acteur Rishi Kapoor overledenEen dag na het overlijden van Irrfan Khan is Bollywood acteur Rishi Kapoor op 67-jarige leeftijd overleden. Zijn dood werd vanochtend door zijn familie bevestigd.

Een officiële verklaring van de familie:

“Onze lieve Rishi Kapoor is vandaag om 8.45 uur IST, na een strijd van twee jaar met leukemie, in het ziekenhuis overleden. De artsen en het medisch personeel van het ziekenhuis zeiden dat hij ze tot het laatste moment heeft vermaakt. Hij bleef joviaal en vastbesloten om ook gedurende de twee jaar van behandeling op twee continenten van het leven te genieten.”

“Familie, vrienden, eten en films bleven zijn passies en iedereen die hem in deze tijd ontmoette, was verbaasd over hoe hij omging met zijn ziekte. Hij was dankbaar voor de liefde van zijn fans vanuit de hele wereld. Zij zouden allemaal begrijpen dat hij graag herinnerd wil worden met een glimlach en niet met tranen.”

“In deze tijd van persoonlijk verlies, erkennen we ook dat de wereld een zeer moeilijke en onrustige tijd doormaakt. Er gelden tal van beperkingen op het gebied van samenkomen in het openbaar. We willen al zijn fans, weldoeners en vrienden van de familie verzoeken om zich te houden aan de huidige maatregelen. Hij zou het niet anders willen.”

Scroll naar top