Laatste Bollywood film van Rishi Kapoor volgens plan voltooid?

Laatste Bollywood film van Rishi Kapoor volgens plan voltooid?Na het plotselinge overlijden van Bollywood acteur Rishi Kapoor denken de makers van zijn laatste film, Sharmaji Namkeen, nu na over hoe zij de film gaan voltooien en wanneer de film het daglicht zal zien.

Volgens de laatste berichten willen producenten Ritesh Sidhwani en Farhan Akhtar de film graag voltooien, aangezien er nog maar een paar opnamedagen over waren.

“Rishi Kapoor was de hoofdrolspeler van de film en het grootste deel van de film is al opgenomen. We hadden echter nog een paar dagen met de acteur staan. Omdat dit de laatste film van Rishi Kapoor is en deze bijna klaar is, zijn Farhan en Ritesh vastbesloten om de film alsnog uit te brengen”, zegt een productiemedewerker.

“Er wordt nu nagedacht over hoe ze de film willen voltooien. Maar je kunt er zeker van zijn dat de film zal worden voltooid en dat de film in de bioscoop zal verschijnen”, vult ze aan.

De film brengt opnieuw Rishi Kapoor en Juhi Chawla samen.

Scroll naar top