Bollywood actrice Karisma Kapoor neemt haar tijd om keuzes te maken

Bollywood actrice Karisma Kapoor neemt haar tijd om keuzes te makenBollywood actrice Karisma Kapoor wordt nu, dankzij het succes van haar serie Mentalhood, overspoeld met nieuwe projecten. En nu met de huidige lockdown heeft en neemt de actrice haar tijd om een keuze te maken uit de vele projecten.

“Vanaf het moment dat de serie werd aangekondigd, kreeg ze vele aanbiedingen. De mogelijkheden met series zijn ongekend. Het digitale platform biedt meer ruimte voor vrouwen en geeft ze veel meer creativiteit. Uiteraard gaat het verder dan alleen maar zang- en dans”, zegt een collega.

“Karisma heeft ongeveer zeven concrete aanbiedingen gehad. Maar ze heeft nog nergens mee ingestemd. En nu er toch nog even sprake is van een lockdown kan ze rustig de tijd nemen om te kijken aan welk project ze hierna wil beginnen”, voegt ze toe.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar haar keuze.

Scroll naar top