Release Bollywood film ’83 verschoven naar 2021

Release Bollywood film '83 verschoven naar 2021Terwijl de lockdown in India is verlengd met twee weken, denken veel Bollywood filmmakers na over nieuwe releasedata voor hun films. Dat geldt ook voor de Bollywood film ’83. De makers hebben besloten de release te verschuiven naar 2021.

Volgens de laatste geruchten willen de makers de film nu uitbrengen op 26 januari, de Dag van de Republiek.

Onlangs ging producent Reliance Entertainment nog in onderhandeling over de mogelijkheden om de film uit te brengen via een streamingsdienst. Maar dat was het niet waar. Ze zijn ervan overtuigd dat deze film een bioscooprelease verdiend. Dus hoe lang maatregelen ook moge duren, ’83 komt in de bioscoop. En een mooiere dag als 26 januari is er niet.

De film, met in de hoofdrollen Ranveer Singh, Saqib Saleem, Tahir Raj Bhasin en Pankaj Tripathi, is geregisseerd door Kabir Khan.

Scroll naar top