Bollywood producent Karan Johar doet verzoek aan media om geen nepnieuws te verspreiden

Bollywood producent Karan Johar verzoekt media geen nepnieuws te verspreidenBollywood producent Karan Johar is het zat. Hij wordt iedere dag geconfronteerd met nepnieuws over de release van zijn films. Het gerucht gaat dat Karan van plan is om, vanwege de lockdown, enkele films op streamingsdiensten uit te brengen.

De geruchten gaan over films als Gunjan Saxena: The Kargil Girl, Laxmmi Bomb, Mimi, Indoo Ki Jawani, Jhund en Ludo die wellicht allemaal rechtstreeks richting een streamingsdienst gaan. Daarnaast kwam het nieuws dat Karan’s productie Brahmastra opnieuw financiële problemen ondervindt.

Karan doet via sociale media het verzoek om geen nepnieuws te verspreiden. “Een verzoek aan mijn vrienden in de media, doe geen aannames over de release van films. Dit zijn zeer uitdagende tijden voor de business en nepnieuws maakt de situatie alleen maar moeilijker. Wacht tot de officiële aankondiging plaatsvind. Dit is een bescheiden verzoek.”

Scroll naar top