Bollywood actrice Anushka Sharma: “Mijn vader heeft mij waardevolle lessen meegegeven”

Bollywood actrice Anushka Sharma: "Mijn vader heeft mij waardevolle lessen meegegeven"Bollywood actrice Anushka Sharma heeft veel geleerd van haar verleden en heeft alle tegenslagen in iets positiefs omgezet. Zij is een van de jongste vrouwen in Bollywood die haar eigen productiebedrijf is begonnen. Onlangs sprak ze met de media over de regels die ze naleeft en de lessen die haar vader haar heeft meegegeven en die haar enorm hebben geholpen in haar leven en werk.

“Ik ging naar de Army Public School in Bangalore. Daar heb ik een aantal zeer goede leraren gehad en ik was erg goed met ze. Zij hebben een blijvende indruk achtergelaten. En niet alleen zij, maar ook de directeur van de school is mij bijgebleven. Maar ook mijn vader heeft mij een aantal waardevolle levenslessen meegegeven.”

“Hij bracht mij altijd naar school, want de school was best ver. Tijdens de reis hadden wij mooie gesprekken. Maar er was altijd een rode draad en dat heeft een blijvende indruk op mij achtergelaten”, zegt de 32-jarige actrice.

“Hij vertelde mij altijd dat ongeacht in welke situatie je je bevindt, hoe erg de situatie ook is, doe altijd het juiste en bid tot God dat je weet wat het juiste is om te doen op dat moment. Het was echt heel bijzonder”

Dit heeft mijn persoonlijkheid gevormd en de manier waarop ik met uitdagingen in het leven omga. Doorzettingsvermogen heb ik van nature. Het is niet dat je hard voor jezelf moet zijn, maar het leidt je. Eerlijk gezegd, het leven leidt je! En ik kan het weten! Het leven heeft mij geleid naar waar ik nu ben. Soms moet je gewoon toegeven en je gevoel volgen en kijken waar het naartoe leidt”, voegt ze eraan toe.

Scroll naar top