Bollywood acteur Hrithik Roshan niet meer geïnteresseerd in remakes

Bollywood acteur Hrithik Roshan niet meer geïnteresseerd in remakesBollywood acteur Hrithik Roshan is onlangs in verband gebracht met een aantal Bollywood-remakes, waaronder The Burning Train en Satte Pe Satta, maar hij schijnt beide projecten te hebben geweigerd. Volgens de laatste berichten is Hrithik namelijk niet langer geïnteresseerd in remakes en wil hij liever de hoofdrol spelen in originele films.

“Alle filmmakers die Hrithik kennen, weten inmiddels dat hij geen remakes meer wil doen. Hij heeft de hoofdrol gespeeld in een remake, dat was Agneepath. En dat is het. Het is een duidelijke nee tegen alle remakes”, zegt een vriend van de familie.

“Satte Pe Satta zou geregisseerd worden door Farah Khan, een familievriendin. Hrithik was uitgenodigd voor een lunch toen ze hem het aanbod deed. Maar hij heeft het aanbod beleefd afgewezen. Hij wil geen remakes.”

Hij laat ook weten dat Hrithik niet is benaderd voor The Burning Train. “Hrithik is niet benaderd voor deze film. Maar het origineel was toch ook geen hit? En het was een film waarin twee bekende namen de hoofdrollen speelden. Dat ziet Hrithik ook niet zitten. Wie doet dat tegenwoordig nog? Tenzij het een film is zoals de Yash Raj Film War.”

Scroll naar top