Bekijk de trailer van de Bollywood productie Betaal

Bekijk de trailer van de Bollywood productie BetaalNa de actiethriller Bard of Blood komt het Bollywood productiebedrijf Red Chillies Entertainment nu met een horror serie getiteld Betaal. De trailer ziet er goed uit.

De makers van Get Out, Insidious, Bard of Blood en Ghoul hebben de handen ineen geslagen voor deze grensverleggende horrorserie.

Tijdens een missie om de inboorlingen van het Campa-bos te verdrijven om een ??snelweg te bouwen, ontketenen Sirohi en zijn team onbewust de vloek van de Betaal-berg die de mensen verwoest en de beschaving zoals we die kennen dreigt te beëindigen. Het kwaad is eeuwig.

Betaal, met in de hoofdrollen Viineet Kumar Singh (Mukkabaaz en Bard of Blood), Jitendra Joshi (Sacred Games), Aahana Kumra (Lipstick Under My Burkha) en Suchitra Pillai (Dil Chahta Hai), is geschreven en geregisseerd door Patrick Graham (Ghoul) en Nikhil Mahajan .

De serie is vanaf 24 mei te zien op Netflix.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top