Ayushmann Khurrana over zijn ervaring met seksueel wangedrag in Bollywood

Ayushmann Khurrana over zijn ervaring met seksueel wangedrag in BollywoodBollywood acteur Ayushmann Khurrana is een acteur waarvan niemand had verwacht dat hij zo snel succesvol zou zijn. Hij was een ware verademing toen hij zijn filmdebuut maakte met Vicky Donor. Ayushmann staat bekend om zijn onconventionele keuzes en boekt daar ook zijn grootste successen mee. Het was echter niet altijd makkelijk voor de acteur, want ook hij heeft ervaring gehad met seksueel wangedrag. Dit onthulde hij in een recent interview.

“Ik was ooit auditie aan het doen voor een rol. En ik kreeg het idee dat ze mij wel zagen zitten. De castingregisseur wilde mij de rol wel geven, maar daar stond tegenover dat ik hem mijn ‘ding’ zou laten zien. Ik heb geweigerd en vertelde de beste man dat ik hetro was en ben toen weggegaan.”

Ayushmann vult aan dat hij ontzettend vaak is afgewezen. “Het heeft mij nooit tegengehouden. Wanneer ik protesteerde tegen oneerlijkheid dan werd ik gevraagd om te vertrekken. En dat deed ik dan ook. Ik ben vaak genoeg afgewezen om verschillende redenen.”

De acteur zit momenteel natuurlijk ook thuis en maakt goed gebruik van zijn tijd door zijn volgers te vermaken met liedjes, gedichten en lezingen om hen te inspireren en motiveren.

Zijn laatste release Shubh Mangal Zyada Saavdhan is te bekijken op Amazon Prime.

Scroll naar top