Bollywood actrice Kareena Kapoor neemt haar welverdiende break

Bollywood actrice Kareena Kapoor neemt haar welverdiende breakHaar aankomende Bollywood films Laal Singh Chaddha en Takht liggen stil vanwege de lockdown in India. En dat geeft Kareena Kapoor Khan de ruimte om een pauze in te lassen. Ze wil even helemaal niets met werk te maken hebben en gebruikt deze periode om tijd met haar familie door te brengen.

De 39-jarige actrice weigert om scripts te lezen of toekomstige projecten te bespreken. “Ze hoort uiteraard wel van vrienden van alles over hun nieuwe projecten, maar het blijft bij het aanhoren van ideeën. Na de lockdown heeft ze het al druk genoeg met Laal Singh Chaddha en Takht. Dat is op dit moment voldoende voor haar”, zegt een vriendin van de familie.

“Ze heeft nu genoeg vrije tijd en gebruikt de tijd ook om alles te doen waar ze normaliter geen tijd voor had. Daarnaast is familie heel belangrijk voor haar en kan ze nu ongelimiteerd tijd met hen doorbrengen. Dat brengt ook veel rust met zich mee. Zodra de lockdown voorbij is kan dit allemaal niet meer. Ze heeft die luxe ook. Ze zit dan ook niet in een werkmodus”, voegt ze toe.

Kareena ontving veel lof voor haar acteerprestatie in de film Angrezi Medium.

Scroll naar top