Bollywood acteur Shah Rukh Khan weigert film met Salman Khan

Bollywood acteur Shah Rukh Khan weigert film met Salman KhanHet is geen geheim dat fans van Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Salman Khan ze graag samen op het witte doek willen zien. En dus komt het als een teleurstelling dat we nu weten dat Shah Rukh Khan een film met Salman heeft geweigerd.

De film in kwestie is een film van regisseur Rajkumar Hirani, de man achter Munnabhai en 3 Idiots. Hij had de droom om beide acteurs samen te brengen in zijn volgende film. Hij heeft beide acteurs ook benaderd. Hoewel niet bekend is wat de reactie van Salman Khan was, blijkt nu dat Shah Rukh die film heeft geweigerd.

“Shah Rukh Khan wil graag een solo-film doen. Hij stond op dit moment niet open voor een film met twee helden erin”, zegt recensent Rajeev Masand.

En dat betekent dat Rajkumar Hirani aan een ander script mag werken. “Volgens de laatste geruchten zal Shah Rukh Khan wel met Rajkumar Hirani werken aan een ander project. Daar zijn ze nu mee bezig”, voegt hij toe.

Scroll naar top