Bollywood films Sooryavanshi, Coolie No.1 en Radhe plannen release met Diwali?

Bollywood films Sooryavanshi, Coolie No.1 en Radhe plannen release met Diwali?Voor grote Bollywood producenten is de grote vraag nog altijd wanneer mogen de bioscopen hun deuren openen. Daar is natuurlijk nu geen antwoord op te geven. En dus plannen ze in ieder geval zes maanden vooruit. Zoals het er nu uitziet zullen Salman Khan’s Radhe: Your Most Wanted Bhai , Akshay Kumar’s Sooryavanshi en Varun Dhawan’s Coolie No 1 het tegen elkaar opnemen met Diwali.

“Dit is geen gewenste situatie”, zegt een business analist Atul Mohan. “Sooryavanshi, Radhe en Coolie No 1 zijn grote masala entertainers met actie, emotie en drama. Dit zijn de films waar mensen naar kijken tijdens het grootste festival van het jaar.”

“Diwali is pas over zes maanden en hopelijk is dan de situatie weer hersteld. En hoewel er genoeg bioscopen zijn om deze grote films tegelijkertijd uit te brengen, zal dit uiteraard nog steeds gigantische verliezen opleveren voor elk van deze films.”

In India zullen de bioscopen naar verwachting pas halverwege of laat in de zomer opengaan.

Scroll naar top