Bollywood acteur Siddhant Chaturvedi: “Ik focus mij op lichaamstaal en stemgebruik”

Bollywood acteur Siddhant Chaturvedi: "Ik focus mij op lichaamstaal en stemgebruik"Bollywood acteur Siddhant Chaturvedi maakte indruk op iedereen met zijn acteerprestatie in Zoya Akhtar’s Gully Boy. De acteur werkte voor de lockdown aan verschillende films.

De 27-jarige acteur maakte onlangs deel uit van een paneldiscussie waarin hij vooral inging op hoe hij zich voorbereidde op zijn rol als MC Sher in Gully Boy. En waar hij nog meer op let tijdens voorbereidingen op welke rol dan ook.

“Er zijn twee belangrijke aspecten voor mij in de voorbereiding op een rol. En dat zijn stemgebruik en lichaamstaal. Voor Gully Boy had ik op een of andere manier de stem onder controle. Maar voor mijn lichaamstaal heb ik hulp gekregen van Ranveer Singh. Hij was bezig met afvallen en ik moest aankomen. En dan is er een bepaalde manier waarop je loopt, staat en zit.”

Siddhant zal te zien zijn in Bunty Aur Babli 2 en de volgende film van Shakun Batra met in de hoofdrollen Deepika Padukone en Ananya Panday.

Scroll naar top