Amazon Prime Video bevestigt wereldpremière Bollywood film Gulabo Sitabo

Amazon Prime Video bevestigt wereldpremiere Bollywood film Gulabo SitaboTe midden van de uitbraak van het coronavirus zullen een aantal Bollywood-films worden gedwongen hun bioscooprelease over te slaan en rechtstreeks over te gaan naar een digitale platforms. Gulabo Sitabo is de eerste film die deze stap neemt.

De film, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan en Ayushmann Khurrana is geregisseerd door Shoojit Sircar. De release is bevestigd door Amazon Prime Video en de film is vanaf 12 juni te zien op het digitale platform.

Gulabo Sitabo vertelt het eigenzinnige verhaal van twee slijmerige sluwe vossen die hetzelfde spelletje spelen. Ieder voert zijn eigen agenda. De film zou in april worden uitgebracht, maar moest haar release afwachten vanwege de lockdown. Gulabo Sitabo is de eerste grote titel dat haar wereldpremière beleeft op Amazon Prime Video.

“Bij Amazon luisteren we naar onze klanten”, zegt Vijay Subramaniam, directeur inhoud bij Amazon Prime Video, India. “Gulabo Sitabo is een van de meest verwachte films van het jaar. We zijn blij om exclusief Gulabo Sitabo op Prime Video in première te laten gaan. Het is de eerste stap in ons streven om superieure filmische ervaringen aan onze klanten te bieden.”

Regisseur Shoojit Sircar zegt dat er een nieuw tijdperk is aangebroken voor Bollywood. “Ik ben blij dat een wereldwijd publiek nu onze film kan bekijken en kan genieten van wat de film voor hen in petto heeft. Gulabo Sitabo is een eigenzinnige, maar luchtige dramakomedie waar je samen met je gezin van kan genieten. Het was voor mij een geweldige ervaring om samen met Mr. Amitabh Bachchan en Ayushmann Khurrana aan de film te werken.”

Scroll naar top