Bollywood acteur Dino Morea: “Ik heb geen spijt van de loop van mijn carrière”

Bollywood acteur Dino Morea: "Ik heb geen spijt van de loop van mijn carrière"Nu Bollywood en de tv-wereld geforceerd moeten nadenken wat nu de beste kanalen zijn om hun content aan het publiek te tonen, gaat Dino Morea door met het produceren van online successen. Na Mentalhood, Hostages en Moghuls wil de acteur-producent verder inspelen op de populariteit van online streamingplatformen.

“Dit jaar ziet er goed uit voor mij. Ik heb een handvol acteermogelijkheden en daarnaast ben ik bezig met de productie van een film. Het is een geweldige tijd om acteur en producent te zijn voor OTT-platformen. Ik ben druk bezig om scripts te schrijven en te lezen. Dus laten we hopen dat de projecten ook van start kunnen.”

Wanneer Dino spreekt over zijn acteercarriere zegt hij geen spijt te hebben van de manier waarop zijn carriere zich heeft gevormd. Hij staat nog altijd achter de beslissingen die hij heeft genomen. “De rollen die ik kreeg aangeboden waren echt belachelijk. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik een stap terug moest doen. Daar heb ik absoluut geen spijt van. Ik ben blij met de manier waarop alles is gelopen. Uiteindelijk heeft dat mij tot hier gebracht.”

Dino Morea heeft zijn niche en zijn weg gevonden. Zijn volgende film is getiteld Helmet en heeft in de hoofdrollen Aparshakti Khurrana en Pranutan Behl.

Scroll naar top