Vrouw Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui vraagt scheiding aan

Vrouw Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui vraagt scheiding aanAaliya Siddiqui, vrouw van Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui, wil scheiden en heeft de aanvraag hiervoor ingediend. Ze geeft aan dat er verschillende redenen zijn voor de scheiding. Nawazuddin heeft nog niet gereageerd.

De advocaat van Aaliya vertelt dat de kennisgeving voor de aanvraag van de scheiding op 7 mei via e-mail en WhatsApp naar Nawazuddin is gestuurd, maar dat hij hier nog niet op heeft gereageerd. “Ja, wij hebben de juridische kennisgeving aan de heer Nawazuddin Siddiqui verstuurd. Vanwege de lockdown is besloten om dit niet via de post te versturen. De aanvraag is zowel via e-mail als Whatsapp verzonden. De heer Siddiqui heeft tot op heden niet gereageerd. Ik denk dat hij zwijgt over het bericht en deze negeert.”

“Ik wil verder niet in detail treden over de inhoud van de mededeling en aanvraag. De beschuldigingen zijn behoorlijk ernstig en dat ligt erg gevoelig bij de heer Siddiqui en zijn familieleden.”

Nawazuddin en Aaliya zijn 10 jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. In 2017 werd gemeld dat zij een zeer moeilijke tijd doormaakten, maar het paar ontkende dat er sprake was van een scheiding.

“Er is niet één specifieke reden voor deze stap, maar diverse redenen waarom ik deze stap neem. En al deze redenen zijn ernstig”, aldus Aaliya. “De problemen zijn al ontstaan in 2010, kort na ons huwelijk. Ik heb geprobeerd om alles te accepteren en goed te laten lopen, maar nu zijn de zaken geëscaleerd.”

Twee maanden geleden heeft Aaliya haar naam veranderd in Anjana Anand Kishore Pandey. Ze staat ook bekend als Anjali.

Nawazuddin Siddiqui kan niet reageren op het nieuws, want hij is op dit moment in zijn geboorteplaats Budhana, omdat zijn moeder ziek is en hij haar wil bijstaan.