Randhir Kapoor mist broer en Bollywood acteur Rishi Kapoor

Randhir Kapoor mist broer en Bollywood acteur Rishi Kapoor“We leven van dag naar dag”, aldus Bollywood acteur Randhir Kapoor. Hij mist zijn broer Rishi Kapoor, die op 30 april overleed aan de gevolgen van kanker.

De familie leeft van dag naar dag. Het is niet makkelijk, zegt Randhir in een interview. “God staat ons bij en de familie gaat er goed mee om onder de omstandigheden. We leven van dag naar dag en proberen de situatie zo goed als mogelijk te accepteren. Maar we missen hem allemaal elke dag. Wij hadden een goede band en familie, vrienden, eten en films betekenen alles voor ons.”

Randhir bedankte tevens fans voor hun wensen en condoleanceberichten. “We hebben prachtige berichten ontvangen van mensen over de hele wereld. We zijn overspoeld met condoleanceberichten waarin sommige hun herinneringen of persoonlijke ervaringen met mijn broer hebben gedeeld. Het is onmogelijk om ze allemaal individueel te beantwoorden, maar ik wil via deze weg iedereen bedanken en wil zijn fans vragen om hem te herinneren voor zijn films, zijn glimlach en zijn onsterfelijke geest.”

De vrouw van Rishi, Neetu Singh, heeft onlangs een aantal familiefoto’s gedeeld op Instagram.

Scroll naar top