Netflix gaat superhelden film met Bollywood actrice Katrina Kaif produceren

Netflix gaat superhelden film met Bollywood actrice Katrina Kaif producerenStreamingsdienst Netflix heeft de productie van Ali Abbas Zafar’s superheldenavonturenfilm met Bollywood actrice Katrina Kaif overgenomen van UTV Motion Pictures.

“Ja, Netflix heeft de film gekocht en het wordt nu ontwikkeld als een Netflix-film. Eerder zou UTV de film produceren, maar Ronniw Screwvala zag daar vanaf vanwege de huidige lockdown. Netflix zag hier een kans en greep deze”, aldus een productiemedewerker.

Volgens de laatste geruchten wordt de film omgezet naar een franchise en zal nu uit twee delen bestaan. De productiemedewerker bevestigt dit gerucht. “Ali was altijd al van plan om hier een franchise van te maken. Maar nu Netflix de productie overneemt, wordt dit werkelijkheid. Met Netflix aan het stuur zijn er meer mogelijkheden. We kunnen al bevestigen dat in de gesprekken is besproken om in ieder geval twee delen te maken.”

“Zoals ik al zei zijn er nu veel meer mogelijkheden, ook wat betreft de VFX. De streamingsdienst wil ervoor zorgen dat de film voldoet aan de internationale standaarden en zal alles uit de kast halen om dit te bereiken. Het idee is om met deze film een wereldwijd publiek aan te spreken.”

Scroll naar top