Bollywood actrice Madhuri Dixit brengt single Candle uit

Bollywood actrice Madhuri Dixit brengt single Candle uitBollywood-diva Madhuri Dixit heeft haar stempel gedrukt in de filmindustrie vanwege haar onberispelijke acteer- en dansvaardigheden. Maar wat velen niet weten over Madhuri is dat ze altijd van zingen heeft gehouden. Onlangs toonde ze tijdens het I For India Concert ook haar zangkwaliteiten en zong ze het nummer Perfect van Ed Sheeran. En nu debuteert ze met haar eigen single, Candle.

“Muziek en zang bieden mij een mogelijkheid om mezelf uit te drukken. In de huidige situatie kon in mijn gevoelens uitstorten in een rustgevend geluid en hoop ik met mijn woorden de boodschap van hoop te verspreiden.”

De wereld is al jaren onder de indruk van haar danskwaliteiten, en nu hoopt Madhuri dat haar fans ook verliefd worden op haar zangkwaliteiten.

‘Blij, opgewonden en een beetje nerveus. Dit is mijn allereerste nummer, waar jullie allemaal van kunnen genieten. #Candle nu exclusief op Facebook en Instagram. Ik hoop dat jullie er net zo van houden als wij ervan hebben genoten om het te maken! ”

Wat vind jij van het nummer?

Bekijk de video:

Candle by Madhuri Dixit | English Single | #CandleOfHope

Happy, excited & a little nervous. Here’s my first ever song, out for all of you to enjoy. #Candle out now exclusively on Facebook and Instagram. Hope you love it as much as we enjoyed creating it!Producers: Madhuri Dixit Nene, Shriram Nene, Narinder Singh, Jules & Raja KumariComposers: Narinder Singh & Jouni KariWriters: Narinder Singh & Michael OchsExecutive Producer: Sat Bisla at A&R WorldwideLegal: Charley LondonoVocal Coach: Ron AndersonTalent Management: Minaxi Jhangiani, Vivek Kamath & Reshma Shetty at Matrix

Gepostet von Madhuri Dixit – Nene am Freitag, 22. Mai 2020

Scroll naar top