Bollywood acteur Saqib Saleem mist ouders tijdens Eid

Bollywood acteur Saqib Saleem mist ouders tijdens EidIn deze ellendige tijd zijn velen op zoek naar manieren om creatief en verbonden te blijven. Zo ook Bollywood acteur Saqib Saleem. In een recent interview vertelt hij hoe hij omgaat met de lockdown en dat hij het dit jaar moeilijk heeft met Eid, omdat hij niet in staat is om dit met zijn ouders te vieren.

“Het grootste deel van de dag gaat op aan het vasten. Huma (Qureshi) en ik plannen dit ieder jaar. Wij werken normaliter ook niet tijdens deze maand. Indien mogelijk, proberen we dat altijd te vermijden. En we willen altijd samen thuis zijn om deze periode samen te delen”, zegt Saqib.

“Normaliter zijn onze ouders ook hier in Mumbai en dan vieren we samen Eid. Dat gaat dit jaar helaas niet lukken. Ik kan niet bij mijn ouders zijn en dat is best moeilijk. Dat maakt mij wel verdrietig, maar het kan niet anders. We horen steeds mensen roepen dat dit irritant, hoe zwaar het leven is geworden, of saai of hoe je het dan ook wil noemen. Maar ik vind het van essentieel belang dat we ons realiseren waar we voor staan, dat we karakter tonen en sterk blijven. Alleen samen kunnen we dit overwinnen”, voegt hij toe.

“De afgelopen maanden voelden als een jaar. Dat is het gevoel dat bij iedereen leeft. Ik heb een paar dingen gedaan om mezelf bezig te houden. Aanvankelijk dacht ik: ‘wat kan ik thuis doen?’ Maar je moet jezelf verder ontwikkelen, anders word je lui. Ik ben met een nieuwe serie begonnen, workouts blijven doen en ik ben weer begonnen met schrijven. De laatste keer dat ik mij echt toelegde op het schrijven was toen ik studeerde. En nu pak ik het weer op.”

Scroll naar top