Bollywood acteur Karthik Aaryan wil niets kwijt over Dostana 2

Bollywood acteur Karthik Aaryan wil niets kwijt over Dostana 2Bollywood acteur Karthik Aaryan is een van de meest gevraagde acteurs van dit moment. Deze jongen boekt het ene succes na het andere en dat had niemand verwacht. Met een goede reeks hits op zijn naam is Dostana 2 ook een van zijn aankomende projecten. Echter, in een recent interview bleef hij mysterieus over de film.

“We hebben nog genoeg tijd om over deze film te praten. We hebben nog een lange weg te gaan, dus laten we vooral wachten op het juiste moment. En dan pas ben ik bereid om hier meer over te zeggen. Het enige wat ik wil zeggen is dat we met Dostana 2 zeker onze grenzen verleggen.”

Over zijn succes zegt hij het volgende. “Ik wil mezelf niet kwijtraken in al het succes. Ik sta met beide benen op de grond en ben graag mezelf. De schijn ophouden is niets voor mij. Mezelf anders voordoen dan dat ik ben, dat doen we alleen op het witte doek.”

Karthik was voor het laatst te zien in Love Aaj Kal, waarvoor hij werd geprezen voor zijn acteerprestatie.

Scroll naar top