Bollywood regisseur bevestigt dat twee leden in de huishouding positief zijn getest op het coronavirus

Bollywood regisseur bevestigt twee leden in de huishouding positief zijn getest op het coronavirusBollywood filmmaker Karan Johar bevestigt dat twee leden van zijn huishouden positief zijn getest op het coronavirus.

Karan zei op Twitter dat twee leden van het huishoudelijk personeel positief zijn getest. Hij vertelde zijn fans tevens dat zijn familie in orde is, inclusief moeder Hiroo en zijn kinderen, Yash en Roohi.

“Ik wil u laten weten dat twee leden van ons huishoudelijk personeel positief zijn getest op Covid-19. Zodra de symptomen werden ontdekt, zijn zij in een gedeelte van ons gebouw in quarantaine geplaatst. De BMC is direct geïnformeerd. En het gebouw is volgens de normen ontsmet en gesteriliseerd.”

Hij voegde eraan toe: “De rest van ons in het gezin en het personeel zijn allemaal veilig. Wij vertonen geen symptomen. We hebben allemaal de test gedaan en zijn negatief getest. Maar we zullen de komende 14 dagen in zelfisolatie blijven voor de veiligheid van iedereen om ons heen. We houden vast aan ons streven om iedereen te beschermen en hebben ervoor gezorgd dat alle door de autoriteiten voorgeschreven maatregelen strikt worden nageleefd.”

Scroll naar top