Gaat Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai voor een release met Kerst?

Gaat Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai voor een release met Kerst?Bollywood film Radhe: Your Most Wanted Bhai, geregisseerd door Prabhudheva en met in de hoofdrol Salman Khan, zou met Eid in de bioscopen verschijnen. Maar door de lockdown vanwege het coronavirus is de release uitgesteld. De regisseur en acteur hebben elkaar recent gesproken en hopen de film nu met Kerst uit te kunnen brengen.

De kerstperiode is bijna altijd gereserveerd voor een film van Aamir Khan. Dat geldt ook dit jaar voor de film Laal Singh Chaddha. Maar helaas zijn de opnames uitgesteld en lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat deze film voor de kerst klaar is. De film Radhe is bijna klaar. En dat maakt het makkelijk voor het team om de film dan zo snel mogelijk uit te brengen.

Volgens de laatste geruchten zal het publiek dus langer moeten wachten op Aamir Khan en Kareena Kapoor, maar zullen ze met kerst wel kunnen genieten van Salman Khan. Dat is niet echt een slechte deal.

Scroll naar top