Bollywood actrice Deepika Padukone gebruikt lockdown om scripts te lezen

Bollywood actrice Deepika Padukone gebruikt lockdown om scripts te lezenOm geen tijd te verliezen gaat Bollywood actrice Deepika Padukone tijdens de lockdown door met het lezen van en het luisteren naar scripts.

Ze werkt en bespreekt scripts online met diverse filmmakers.”Deepika heeft natuurlijk al een paar projecten waar ze aan werkte voor de lockdown, maar tijdens de lockdown richt ze haar aandacht ook alvast op toekomstige projecten. Ook daar wilt ze nu al over nadenken”, aldus een vriendin.

Als de lockdown er niet was geweest zou Deepika nu in Sri Lanka zitten met Siddhant Chaturvedi en Ananya Panday voor de nieuwe film van Shakun Batra.

Deepika brengt uiteraard tijdens de lockdown ook tijd door met echtgenoot Ranveer Singh. “Hij is echt zo makkelijk om mee samen te leven. Hij slaapt ongeveer 20 uur, waardoor ik de tijd heb om de dingen te doen die ik wil doen. En wanneer hij wakker is kijken we naar een film, eten we samen of zijn we aan het sporten. Hij is een genot om mee te zijn. Geen eisen, geen gedoe. Hij is heel makkelijk.”

Scroll naar top