Bollywood acteur Abhishek Bachchan werkte ooit als chauffeur van Arshad Warsi

Bollywood acteur Abhishek Bachchan werkte ooit als chauffeur van Arshad WarsiWist je dat Bollywood acteur Abhishek Bachchan zijn carrière in de filmindustrie is begonnen als productie-assistent?

Als zoon van Bollywood-legendes Amitabh Bachchan en Jaya Bachchan zou je denken dat je je allereerste film krijgt aangereikt. Maar in een interview onthult Abhishek dat hij eerst als productie-assistent werkte voordat hij acteur werd.

Abhishek maakte in 2000 zijn debuut met de film Refugee, maar het kostte hem twee jaar om een film te krijgen. “Voordat ik mijn eerste film kreeg aangeboden, werkte ik als productie-assistent. Ik maakte thee voor de crew. En ik moest de studiovloeren schoonmaken. Ik was tevens de chauffeur van Arshad Warsi.”

De eerste drie jaar van zijn carrière bracht Abhishek maar weinig succes. “Ik plakte al mijn recensies op de spiegel en werkte aan die dingen die de recensenten niet goed vonden.”

Het succes van Yuva en Dhoom was het keerpunt in zijn carrière. Vanaf dat moment maakte hij deel uit van diverse hits zoals Guru, Bunty aur Babli, Paa en Bol Bachchan.

Abhishek’s volgende film is Anurag Basu’s misdaadfilm Ludo, waarin hij te zien is naast Sanya Malhotra, Fatima Sana Shaikh, Rajkummar Rao, Aditya Roy Kapur en Pankaj Tripathi. Volgens de laatste berichten is dit een van de films dat haar release op een streamingsdienst zal beleven.

Daarnaast werkte Abhishek voor de lockdown aan de film The Big Bull en een spin-off van de hitfilm Kahaani.

Scroll naar top