Bollywood componist Wajid Khan overleden

Bollywood componist Wajid Khan overledenBollywood componist Wajid Khan, van het bekende duo Sajid-Wajid, is vannacht overleden. Zanger Sonu Nigam deelde het verdrietige nieuws op Instagram. Volgens de berichtgeving is hij overleden aan de gevolgen van COVID-19. hij was 42 jaar.

Het dodelijke coronavirus heeft zich als een lopend vuurtje over de hele wereld verspreid. India zit sinds eind maart in een lockdown om de verspreiding van het virus in te dammen. Ondertussen hebben verschillende beroemdheden gemeld dat ze zijn hersteld van COVID-19, waaronder zangeres Kanika Kapoor, acteur Kiran Kumar en actrice Zoa Morani.

Wajid Khan heeft het helaas niet gered. De componist leed echter ook al enkele jaren aan een nieraandoening. Het is echter niet bekend of de nieraandoening tevens de onderliggende oorzaak van zijn overlijden is geweest. Wel is bekendgemaakt dat hij aan de beademing heeft gelegen.

Het componistenduo Wajid Khan en Sajid Khan, zonen van tabla-speler Ustad Sharafat Ali Khan, werkten voor het eerst samen voor Salman Khan’s Pyar Kiya To Darna Kya in 1998. Daarna werkten ze samen voor films als Hello Brother (1999), Tumko Na Bhool Paayenge (2002), Tere Naam (2003), Garv (2004), Mujhse Shaadi Karogi (2004) ), Partner (2007), Hallo (2008), God Tussi Great Ho (2008), Wanted (2009), Main Aur Mrs Khanna (2009), Veer (2010), Dabangg (2010), No Problem (2010) en vele anderen.

Wij wensen de familie Khan veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Dit bericht bekijken op Instagram

My Brother Wajid left us.

Een bericht gedeeld door Sonu Nigam (@sonunigamofficial) op

Scroll naar top