Bollywood actrice Madhuri Dixit Nene kreeg expertadvies van kinderen over single

Bollywood actrice Madhuri Dixit Nene kreeg expertadvies van kinderen over singleBollywood actrice Madhuri Dixit Nene heeft onlangs haar eerste single uitgebracht getiteld Candle. Het nummer draait om hoop en optimisme in deze moeilijke periode tijdens de lockdown. De single is goed ontvangen door zowel critici als fans. En hoewel haar kinderen normaal gesproken niet naar haar films kijken of er niet bij betrokken zijn, gaven ze wel hun advies en suggesties voor de single.

“Mijn kinderen hebben niet veel van mijn films bekeken, nog steeds niet. Maar wanneer ik iets doe en ik hen vraag om een kritische blik dan doen ze dat. Ze reageren en vertellen mij of het goed is of juist niet. Met Candle stelde mijn zoons een paar veranderingen voor. Ze vonden de emotie mooi en zeiden dat het er goed uitzag. Ze gaven echt deskundig advies.”

“Kinderen van tegenwoordig weten zoveel. Ze lezen veel en hebben veel informatie tot hun beschikking. Mijn kinderen discussiëren ook met mij over scripts. Ik moet ze soms echt vertellen dat ik er niets eens zo diep over nadenk als zij doen. Dat is wel erg leuk!”, aldus Madhuri.

Ook haar man Sriram is een grote steun voor haar. “Hij steunt mij enorm en heeft veel respect voor alle beroepen. Hij is juiste degene die mij heeft aangezet om dit debuut door te zetten. Als ik hulp nodig heb, is hij er altijd voor mij”, zegt ze met trots.

Scroll naar top