Bollywood acteur Hrithik Roshan trots op acteerdebuut van nichtje

Nichtje van Bollywood acteur Hrithik Roshan gaat acterenActeur Hrithik Roshan is trots op zijn nichtje Pashmina die dit jaar haar debuut maakt in Bollywood. Pashmina is de dochter van componist Rajesh Roshan.

“Ik ben zo trots op je Pashamina. Je bent een bijzondere ziel en buitengewoon getalenteerd. Wanneer jij een kamer binnenloopt straal jij en laat jij alles en iedereen stralen. Soms vraag ik mij af waar je die magie vandaan haalt, maar meestal dank ik God dat hij je aan onze familie heeft geschonken”, schreef Hrithik op sociale media.

“Wij hebben zo veel geluk met jou in ons leven en ik weet zeker dat de wereld dat binnenkort ook zal voelen. Het is niet omdat je de grappigste persoon bent die ik ken, of te intelligent bent voor je leeftijd of omdat je er goed uitziet, maar vanwege de kwetsbaarheid die je durft te tonen. Films of niet, je bent een STER. En ik hou van je”, voegt hij eraan toe.

Hrithik brengt momenteel veel tijd door met zijn vrouw en twee kinderen.

Scroll naar top