Bollywood acteur Arjun Kapoor wil met Ranveer Singh werken in Hera Pheri remake

Bollywood acteur Arjun Kapoor wil met Ranveer Singh werken in Hera Pheri remakeDe combinatie van Bollywood acteurs Arjun Kapoor en Ranveer Singh was geweldig in Gunday. Het publiek wil het duo dan ook weer graag samen op het witte doek zien. En ook Arjun wil weer graag werken met Ranveer. In een recent interview uit hij deze wens.

De 34-jarige acteur werd in een interview gevraagd welke film hij graag opnieuw zou willen maken met zijn ‘Gunday’-partner Ranveer Singh.

“Ik zou heel graag Hera Pheri willen doen met Ranveer en Paresh Rawal. Maar het lijkt mij ook leuk om Main Khiladi Tu Anari opnieuw te maken.”

Zelfs 20 jaar later is Hera Pheri nog steeds een van de meest iconische komedies van Bollywood. De film, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Suniel Shetty, Tabu en Paresh Rawal, werd de blueprint voor new-age komedie in de Hindi filmindustrie.

Ondertussen wacht Arjun Kapoor op de release van zijn aankomende film Sandeep Aur Pinky Faraar, waarin hij te zien is naast Parineeti Chopra. De trailer van de film is al enige tijd geleden verschenen, maar vanwege de huidige coronacrisis is er voorlopig geen releasedatum bekendgemaakt.

De film is geregisseerd en geproduceerd door Dibakar Banerjee.

Scroll naar top