Bollywood acteur Akshay Kumar enige Indiase ster op de Forbes-lijst van 2020

Bollywood acteur Akshay Kumar enige Indiase ster op de Forbes-lijst van 2020Bollywood acteur Akshay Kumar is de enige Indiase ster die in de Forbes-lijst van 2020 staat vermeld.

De 52-jarige acteur had vorig jaar een reeks hits, waaronder Kesari, Mission Mangal, Housefull 4 en Good Newwz. Hij staat nummer 52 in de lijst van dit jaar, met een winst van vóór belastingaftrek van $48 miljoen. Hij verdiende vorig jaar meer dan Brad Pitt en Tom Cruise.

Akshay reageerde op het nieuws. “Ik wilde gewoon ongeveer 1 crore rupees (10.000.000) verdienen, meer niet. Maar ik ben ook een mens en toen ik mijn eerste crore maakte, dacht ik: waarom kan ik geen 100 crores verdienen? Om eerlijk te zijn ging ik er ook gewoon voor.”

In zijn verdiensten is ook zijn recente samenwerking met Amazon Prime Video opgenomen. Akshay maakt namelijk dit jaar digitale debuut met The End.

Scroll naar top