Bollywood componist Wajid Khan overleden aan hartstilstand

Bollywood componist Wajid Khan overleden aan hartstilstandNadat Bollywood componist Wajid Khan plotseling was overleden, gingen er geruchten dat hij bezweken was aan het coronavirus. De familie heeft afgelopen weekendeen verklaring geplaatst en bevestigd dat hij is overleden aan een hartstilstand.

Het familiepersoneel bedankte het ziekenhuispersoneel voor de goede zorgen voor Wajid tijdens zijn behandeling en zei: “Onze liefste Wajid stierf op 47-jarige leeftijd als gevolg van een hartstilstand op 1 juni om 00.30 uur in het Surana Sethia-ziekenhuis. Hij heeft vorig jaar een succesvolle niertransplantatie ondergaan en werd behandeld voor een keelontsteking.”

“We willen onze dank uitspreken aan dr. Prince Surana, die deel van de familie is en voor Wajid heeft gezorgd als een broer. Daarnaast tevens dank aan dr. Prashant Kewle, dr. Kirti Sabnis, dr. Nikhil Jain, dr. Rupesh Naik, dr. Dipen Deole, dr. Aseem Thamba en het hele ziekenhuispersoneel dat Wajid had behandeld en voor hem had gezorgd buiten de plicht om, en er alles aan deed om zijn behandeling spoedig te laten verlopen. We danken een ieder van jullie voor jullie onbaatzuchtige acties vanuit de grond van ons hart.”

Scroll naar top