Bollywood acteurs Ranveer Singh & Katrina Kaif samen in de volgende film van Zoya Akhtar?

Bollywood acteurs Ranveer Singh & Katrina Kaif samen in de volgende film van Zoya Akhtar?Veel Bollywood fans willen Ranveer Singh en Katrina Kaif samen op het witte doek zien. En het lijkt erop dat hun wens nu eindelijk uitkomt.

Volgens de laatste berichten heeft Zoya Akhtar beide acteurs benaderd voor haar nieuwe film. Ranveer Singh is in ieder geval een van haar grote favorieten. Mocht het gerucht waar zijn, dan wordt dit Ranveer’s derde film met haar na Dil Dhadakne Do en Gully Boy.

“Dit is de eerste keer dan Ranveer en Katrina als romantisch paar zullen verschijnen. Ze heeft een zeer interessante en krachtige rol. Katrina en Zoya zijn zeer goede vrienden en wilden heel graag samenwerken. En toen Zoya haar het verhaal vertelde, stemde ze er onmiddellijk mee in. Ze moet echter nog tekenen”, vertelt een productiemedewerker.

De officiële aankondiging vindt binnenkort plaats.

Scroll naar top