Bollywood acteur SRK als journalist in Ram Madhvani’s Rocketry: The Nambi Effect

Bollywood acteur SRK als journalist in Ram Madhvani's Rocketry: The Nambi EffectEnige tijd geleden gingen er geruchten dat Bollywood acteur Shah Rukh Khan te zien zou zijn in de volgende film van Ram Madhvani. De acteur speelt een kleine rol als journalist in de film Rocketry: The Nambi Effect.

Ram Madhvani’s Rocketry: The Nambi Effect is een biopic over het leven van de voormalige wetenschapper Nambi Narayanan.

“In Rocketry is SRK te zien als journalist die de wetenschapper Nambi Narayanan interviewt over zijn leven en het publiek in een flashback meeneemt in zijn leven.”

Naast deze kleine rol is SRK tevens in een kleine rol te zien in de film Brahmastra van regisseur Ayan Mukherji. “Ayan en Ram zijn gek op Shah Rukh Khan. Zij zijn van mening dat niemand anders past in de rollen die zij hem hebben gegeven. Beide cameo’s zijn geen gewone bijrollen, maar maken deel uit van het plot en dragen bij aan het verhaal.”

Het is nog niet bekend met welke film Shah Rukh Khan zijn comeback gaat maken. Tot die tijd kunnen we vooruit met zijn cameo’s.

Scroll naar top