Bollywood acteur Ranveer Singh: “Ik ben een kind uit de jaren ’90”

Bollywood acteur Ranveer Singh: "Ik ben een kind uit de jaren '90"Hij is een van Bollywood’s meest populaire acteurs die alles goed lijkt te doen. Ranveer Singh is een inspiratie voor duizenden mensen over de hele wereld en vertelde onlangs dat bij zijn eigen inspiratie haalt uit de jaren ’90.

“Ik ben opgegroeid in de jaren 90. Alles uit dat tijdperk heeft mij gevormd en gemaakt. Van het volgen van films, de muziek, popcultuur, de mode, dat draag je altijd met je mee.”

“Ik herinner mij dat ik zat te wachten op tv-programma’s als Zabaan Sambhalke (1993-1998) en Dekh Bhai Dekh (1993-1994)! Kortom, toen andere kinderen buiten speelden, zat ik voor de buis.” Ranveer keek tevens naar periodieke, religieuze en historische programma’s. “Wanneer ik geen films op videobanden bekeek, keek ik naar Doordarshan. Ik herinner me dat ik wachtte op Ramayan (1987), Mahabharat (1988) en Chhaya Geet (1972- 1982).”

En met de beschikbaarheid van internationale zenders, groeide ook zijn interesse voor internationale content. “Je kan gerust zeggen dat ik verslaafd was. Ik werkte altijd toe naar de uitzendtijd en zorgde ervoor dat al mijn werk af was voor de starttijd. Ik was onder andere verslaafd aan WWF (1896-1996). Zelfs toen mijn moeder Santa Barbara (1984-1993) en The Bold And The Beautiful (1987) volgde, keek ik mee”, voegt hij eraan toe.

Ranveer Singh maakt tegenwoordig ook deel uit van geweldige films. Zijn volgende film is ’83, waarin hij de rol vertolkt van Kapil Dev.

Scroll naar top