Bollywood acteur Emraan Hashmi als Alia Bhatt’s echtgenoot in Gangubai Kathiawadi?

Bollywood acteur Emraan Hashmi als Alia Bhatt's echtgenoot in Gangubai Kathiawadi?Eerder werd onthuld dat Bollywood acteurs Ajay Devgn en Emraan Hashmi een cruciale rol spelen in Sanjay Leela Bhansali’s nieuwe Gangubai Kathiawadi met Alia Bhatt in de hoofdrol. Maar nu wordt gefluisterd over de rol die Emraan zal vertolken.

De geruchten suggereren dat Ajay de rol van een gangster speelt, terwijl Emraan de echtgenoot van Alia Bhatt zal spelen. Maar zeker geen liefhebbende echtgenoot. Hij sluit namelijk een deal en verkoopt haar aan een bordeel.

Er wordt gezegd dat het personage van Emraan gebaseerd is op een personage uit het boek Mafia Queens of Mumbai van auteur S Hussain Zaidi. De rol werd aanvankelijk aangeboden aan Karthik Aaryan, maar hij weigerde de rol.

De rol roept echter wel vragen op gezien de echte relatie tussen Emraan en Alia, die neef en nicht zijn.

Scroll naar top