Kijk nog meer programma’s Live!

Radio Sitara FM heeft sindskort haar eigen Live Video kanaal op sitarafm.com. We gaan hierop nog meer Live video’s knallen voor nog meer kijk plezier! Omdat dit concept nieuw is, volgt hieronder een Q&A met de meest gestelde vragen

Vraag: stoppen jullie met het uitzenden op Social Media, zoals Facebook en Instagram?

Antwoord: nee, dat zijn we niet vanplan. Deze dienst zorgt ervoor dat we onze Live Video ervaring kunnen uitbreiden, deels om de muziekrechtenbeperkingen en video/audio uitzendbeperkingen tegen te gaan. Hierdoor kunnen we een nog betere luister -en kijkervaring bieden.

Vraag: U promoot op Social Media een aantal exclusieve shows. Wat houdt dit precies in?

Antwoord: Radio Sitara FM zend 24 uur en 7 dagen per week uit via haar eigen uitzendkanaal op sitarafm.com. Daarnaast is Radio Sitara FM ook 24/7 te ontvangen op muziekplatformen zoals TuneIn, Streema, radio.net en de vele doorlink websites te vinden op het internet. Met Exclusief bedoelen wij dat de Live Video exclusief wordt uitgezonden op sitarafm.com

Vraag: Is jullie video dienst gratis?

Antwoord: Al onze diensten, waaronder Live Radio en onze Video Live platform op sitarafm.com zullen altijd gratis worden aangeboden aan de luisteraar.

Vraag: De Live Video laadt niet goed

Antwoord: Dit kan talloze oorzaken hebben. Van een trage netwerkverbinding, tot het updaten van je internetbrowser, firewall of videokaart. Er zijn problemen gemeld in de Mozilla Firefox browser. Aanbevolen wordt om Google Chrome of Microsoft Edge te gebruiken.

Vraag: Ik wil een vraag, klacht of opmerking melden

Antwoord: We geven graag antwoord terug. Mail ons even naar administratie@sitarafm.com met je vraag, klacht of opmerking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top