Bollywood acteur Aamir Khan krijgt lessen Punjabi van Mona Singh

Bollywood acteur Aamir Khan krijgt lessen Punjabi van Mona SinghZijn langverwachte Bollywood film Laal Singh Chaddha ligt voorlopig stil, maar dat betekent niet dat Aamir Khan zelf stil zit. Hij maakt het beste van zijn Corona-lockdown door Punjabi lessen te volgen bij zijn collega Mona Singh.

“Aamir volgt inderdaad lessen Punjabi bij mij. Hij wilde zijn personage perfectioneren en heeft mijn tips op uitspraak meegenomen.”

Mona helpt Aamir niet alleen met zijn lessen, maar heet zelf ook een rol in de film. “Ik kijk uit naar de opnames. Het leven is als een doos chocolaatjes, je weet nooit wat je krijgt. Voor mij was het een doos met wensen die uitkwam. Het wordt een spannende en uitdagende ervaring om deze rol te spelen.”

Naast Aamir Khan en Mona Singh is de andere hoofdrol voor Kareena Kapoor Khan. De regie van Laal Singh Chaddha is in handen van Advait Chandan.

Scroll naar top