Moeder van wijlen Bollywood actrice Jiah Khan: “Bollywood moet stoppen met pestgedrag”

Moeder van wijlen Bollywood actrice Jiah Khan: "Bollywood moet stoppen met pestgedrag"Bollywood actrice Jiah Khan pleegde in 2013 zelfmoord. Zeven jaar laten overkomt Sushant Singh Rajput hetzelfde. De moeder van Jiah roept op tot verandering in de filmindustrie. “Het moet eens afgelopen zijn met dat pestgedrag.”

“Wat er met Sushant is gebeurd, doet mij denken aan een incident in 2015 met een CBI-agent. Ik was toen in Londen. Hij zei: “Kom alsjeblieft terug, we hebben belastend bewijs gevonden.” En toen ik daar eenmaal aankwam zei hij: “Oh, en trouwens Salman Khan belt mij elke dag om te zeggen hoeveel geld hij heeft geïnvesteerd, en of we die jongen niet meer willen lastig vallen en ondervragen. Wat kunnen wij dan doen, mevrouw?” Hij was geïrriteerd en zag er gefrustreerd uit.”

“Als dit is wat er gebeurd wanneer je je geld en macht gebruikt om onderzoeken te saboteren en mensen onder druk te zetten, dan weet ik niet waar wij als gewone burgers naar toe kunnen.”

“Mijn condoleances aan de familie van Sushant Singh. Het is hartverscheurend, het is geen grap. Bollywood moet veranderen. Bollywood moet wakker worden. Bollywood moet stoppen met het pestgedrag. Met pesten kun je iemand vermoorden.”

Scroll naar top