Bollywood actrice Sonakshi Sinha stopt met Twitter

Bollywood actrice Sonakshi Sinha stopt met TwitterBollywood actrice Sonakshi Sinha is gestopt met Twitter. Ze raakte verwikkeld in een hevige discussie nadat haar naam werd genoemd in het nepotisme-debat dat na de dood van acteur Sushant Singh Rajput opnieuw is opgelaaid.

Sonakshi zei dat ze stopt, omdat ze ‘niets te maken wil hebben met negativiteit’ en om ‘haar gezond verstand te beschermen’.

Haar laatste post was een GIF van Amy Poehler met een peace-out-sign tijdens een awardshow met de tekst: “De eerste stap om je geestelijke gezondheid te beschermen is door uit de buurt te blijven van negativiteit. En op Twitter vind je helaas niets anders meer tegenwoordig. Ik deactiveer mijn account. Dag allemaal.”

Op Instagram deelde ze een screenshot van de tweet met het volgende onderschrift: “Het dorp staat in brand, maar het kan mij niets schelen. Dag Twitter!”

Scroll naar top