Bollywood film Mr. India geen vervolg of remake van het origineel

Bollywood film Mr. India geen vervolg of remake van het origineelBollywood filmmaker Ali Abbas Zafar heeft bevestigd dat zijn project Mr India geen vervolg of remake is van de originele film uit 1987.

De aankondiging van het project stuitte op veel kritiek van de makers van het origineel. Nu onthult Ali dat zijn film nooit een relatie had met het origineel.

“Het is een compleet nieuwe film. We noemen het gewoon Mr India. Mijn film gaat in wezen over de gewone man die tegen een machtige schurk vecht, maar dan op een coole, hippe manier. Hij maakt hierbij gebruik van wetenschap en technologie. De film speelt zich af in het huidige sociale scenario”, aldus Ali.

“Ik ben bezig om een superhelden universum te creeren. We beginnen met een film met Katrina. Vervolgens gaan we door naar Mr. India, die verder gaat op het superhelden verhaal van Katrina. We werken op dit moment aan twee andere personages. Mijn derde superheld zit geworteld in de Indiase mythologie en de vierde deelt een relatie met het Indiase leger”, voegt hij toe.

Scroll naar top