Bollywood remake Coolie No 1 direct naar streamingsplatform?

Bollywood remake Coolie No 1 direct naar streamingsplatform?De remake van de Bollywood film Coolie No 1 is een film waar vele filmfans al maanden op wachten. De film, met in de hoofdrollen Varun Dhawan en Sara Ali Khan, zou op 1 mei in de bioscopen verschijnen. Dat ging helaas niet door. De makers overwegen nu op de film uit te brengen op een streamingsplatform.

“Er zijn maar liefst acht films die helaas geen bioscooprelease hebben gehad. De makers twijfelen of het wel reeel is om een bioscooprelease in te plannen. En het zou zomaar kunnen dat er straks meerdere films direct naar een streamingsplatform gaan. Een van deze films is Coolie No 1. Indien de bioscopen niet binnen een redelijke periode opengaan voor het publiek en de mensen nog steeds afstand van elkaar moeten houden, dan vindt de premiere plaats op een digitaal kanaal”, aldus Rajeev Masand.

Ditzelfde scenario geldt tevens voor Sadak 2 en Bhuj: The Pride of India.

Scroll naar top