Autopsierapport Bollywood acteur Sushant Singh Rajput bevestigt dood door ophanging

Autopsierapport Bollywood acteur Sushant Singh Rajput bevestigt dood door ophangingSinds het overlijden van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput hebben fans zich afgevraagd of de dood van de acteur wel daadwerkelijk het gevolg was van zelfmoord of dat er sprake is van vals spel.

Het autopsierapport is gisteren gepresenteerd. Het rapport is door vijf artsen geanalyseerd. De eindconclusie van het onderzoek naar de dood van de acteur is dat hij is omgekomen door verstikking als gevolg van ophanging. De politie wacht echter nog op een rapport of er nog andere sporen van bijvoorbeeld drugs of alcohol in het lichaam zijn aangetroffen.

De politie hoopt dat hiermee de geruchten over een mogelijke andere doodsoorzaak stoppen. Er zijn geen sporen gevonden die wijzen op wurging en ook zijn er geen aanwijzingen dat er een worsteling heeft plaatsgevonden.

Inmiddels zijn er 23 mensen verhoord. De politie wacht nog op een verklaring van de arts van Sushant.

Na de dood van Sushant is Bollywood onder vuur komen te liggen. Diverse grote namen worden beschuldigd van nepotisme en hypocrisie. Veel beroemdheden worden in verband gebracht met de dood van de acteur en zij zouden hem mentaal kapot hebben gemaakt over de periode van een jaar.

Scroll naar top