Oud interview van Bollywood acteur Ayushmann Khurrana toont realiteit bekend productiebedrijf

Oud interview van Bollywood acteur Ayushmann Khurrana toont realiteit bekend productiebedrijfNa het plotselinge overlijden van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput heeft een aantal Bollywood-beroemdheden hun mening geuit over nepotisme en pesten in de industrie. Echter, een aantal jaar geleden maakte Ayushmann Khurrana in een interview al een schokkende onthulling. Hij gaf aan hoe een van de grootste productiebedrijven neerkijkt op nieuw talent zonder familie in de filmindustrie.

“Na het radio-interview vroeg ik zijn nummer en hij gaf mij het nummer van zijn kantoor. Ik was echt zo blij en dacht: Dit is het! Nu kan niemand mij tegenhouden. Ik maak mijn grote debuut met een Dharma Productions film.”

“Ik belde de volgende dag, maar Karan was niet aanwezig. De dag erna belde ik weer en werd mij verteld dat hij het druk had. De dag erna viel mijn droom in duigen. Mijn werd gewoon keihard verteld: Wij werken alleen met sterren en kunnen dus niet met jou werken.”

Ayushmann maakte uiteindelijk zijn debuut met de film Vicky Donor. Hij heeft inmiddels een prachtige carrière opgebouwd in Bollywood, zonder de steun van een groot productiebedrijf.

Scroll naar top