Bollywood fan gaat viraal met eigen versies van populaire liedjes

Bollywood fan gaat viraal met eigen versies van populaire liedjesMahesh Jayaraman, bekend om zijn nogal ongebruikelijke mix van Bollywood-liedjes, is viraal gegaan op sociale media.

Mahesh viel op vanwege zijn versies van de liedjes Tan Tana Tan en Kahin Door Jab Din Dhal Jaye, maar zijn nieuwste nummer heeft toch wel een zeer bijzondere insteek. Hij geeft zijn eigen draai aan het nummer Apun Bolo uit de film Josh en voegt er een vleugje Kumar Sanu aan toe.

Zingen is altijd een passie geweest voor Mahesh. “Het zit in de familie, vooral aan de kant van mijn moeder’s familie. Ik heb geluk gehad om mij altijd in een muzikale omgeving te bevinden. Geboren in Zuid-India, maar toen ik zes maanden oud was zijn wij verhuisd naar Mumbai. ”

“Ik hoop altijd te kunnen zingen. Het zou fantastisch zijn om hier mijn beroep van te maken. En te kunnen zingen voor films en op een unieke manier bij te dragen aan de entertainmentindustrie. Ik wil mijn eigen unieke stijl bedenken en behouden.”

Wat vinden jullie van deze versie?

Scroll naar top