Bollywood actrice Kangana Ranaut over Hrithik Roshan die haar bestempelde als “geldwolf”

Bollywood actrice Kangana Ranaut over Hrithik Roshan die haar bestempelde als "geldwolf"Sinds de dood van Bollywood acteur Sushant Singh Rajput krijgt het nepotisme-debat opnieuw een podium. Kangana Ranaut reageert fel op bepaalde personen en hun hypocrisie.

In haar laatste interview gaat ze opnieuw in op haar vete met ex Hrithik Roshan. Ze zegt onder andere dat Hrithik haar bestempelde als een “geldwolf”.

“Als ik terugkijk op mijn carrière, ben ik trots. Maar tegelijkertijd zou ik zeggen dat ik, toen ik begon, geen materiële ambities had. Dat is pas een paar jaar geleden aangewakkerd nadat ik ruzie kreeg met een van mijn exen (Hrithik Roshan) en dit tot een rechtszaak leidde.”

“Er begon een discussie waarin werd gesteld dat ik afkomstig ben uit een kleine stad en dat ik dus daarom achter zijn geld aan zit. Meisjes worden dus op basis daarvan beoordeeld. En vanaf dat moment ben ik daar over gaan nadenken.”

“Als vrouw/persoon ben ik niet geïnteresseerd in geld, maar vanuit een ander perspectief word ik wel beschouwd en gepresenteerd als een geldwolf van een kleine stad? Het is ook iets wat terloops wordt benoemd als beschuldiging. Maar het is wel een opmerking dat je leven kan veranderen. Vanaf dat moment draaide het voor mij wel over materiële zaken.”

“Vandaag kan ik met trots zeggen dat mijn ex in een huurhuis woont dat door zijn vader wordt betaald. En dat ik een huis en een kantoorruimte heb gekocht. Die opmerking destijds bood mij een perspectief dat ik misschien een eerlijke kans heb in de samenleving wanneer ik ook zo iemand ben. Als hij tegen zijn vrienden zei: ‘oh, ze zit alleen achter mijn geld aan’ wist ik niet hoe ik moest bewijzen dat dat niet zo was.”

“Hoe komt het dat iemand, afkomstig uit een kleine stad, in een relatie geen kans krijgt op liefde of waardigheid?! Die persoon betekent niets in een wereld vol nepotisme en materialistische mensen. En toen dacht ik: ik wil het beste en mooiste huis en het beste en mooiste kantoor. En rond mijn 50e behoor ik een van de rijkste mensen in India. Dat heb ik toen besloten.”

Scroll naar top