Bollywood acteur Aditya Roy Kapur niet meer in Ek Villain 2?

Bollywood acteur Aditya Roy Kapur niet meer in Ek Villain 2?Aan het begin van het jaar ging het gerucht dat Bollywood acteurs John Abraham en Aditya Roy Kapur samen zouden komen voor de film Ek Villain 2. Maar het lijkt er nu op dat Aditya uit het project is gestapt.

Volgens de laatste berichten deelde de acteur een andere visie over de voortgang van het verhaal dan regisseur Mohit Suri.

“Aditya heeft zich uit het project teruggetrokken vanwege creatieve verschillen met Mohit. De acteur wilde creatieve controle hebben over het script van de film. Dit leidde tot wat discussie en problemen tussen hem en de regisseur.”

Wie Aditya zal vervangen is niet bekend.

Ek Villain 2 is het vervolg op de succesvolle film Ek Villain uit 2014 met in de hoofdrollen Sidharth Malhotra, Ritiesh Deshmukh en Shraddha Kapoor.

Scroll naar top