Bollywood zanger Sonu Nigam doet boekje open over Indiase muziekindustrie en Monali Thakur ondersteunt zijn verhaal

Bollywood zanger Sonu Nigam doet boekje open over Indiase muziekindustrie en Monali Thakur ondersteunt zijn verhaalBollywood zanger Sonu Nigam heeft na de zelfmoord van Sushant Singh Rajput een boekje open gedaan over de Indiase muziekindustrie.

In een vlog zegt hij dat de ‘Bollywood maffia’ niet alleen actief is in de filmindustrie, maar ook veel te zeggen heeft in de muziekindustrie. Hij noemt geen namen, maar zegt expliciet dat er een acteur is die grote problemen heeft met Arijit Singh en zijn carrière in de weg zit. Iedereen weet dat het hier gaat om Salman Khan. Daarna deed hij in een andere vlog een boekje open over het platenlabel T-series en hoe zij omgaan met talent. Hij gaf een waarschuwing af aan platenbaas Bhushan Kumar.

Zangeres Monali Thakur ondersteunt zijn verhaal. “Ik ben hem dankbaar voor het verhaal. Hij is een grote naam, een iconische zanger en al zo lang werkzaam in de branche. Hij weet alles. En het is waar wat hij zegt. Niemand krijgt wat ze verdienen.”

“De sfeer in de muziekindustrie spreekt mij niet aan. Ik doe geen moeite meer om te zingen voor films. Ik heb afstand genomen, omdat ik meer waarde hecht aan mijn mentale gezondheid.”

“Het kan platenlabels niet zoveel schelen wie je bent. Ze knijpen je uit en geven niets om je. Ze blijven middelmatige talenten promoten die niet kunnen zingen”, voegt ze toe.

Scroll naar top